TGB FORVENTNINGER

Bestyrelsen for TeamGym Bellinge har prøvet at sammenfatte de forventninger vi stiller til både vores instruktører, medlemmer (gymnasterne) og forældrene.

Det er vigtigt at gøre sig klar på, hvad et medlemskab eller aftale med foreningen indebærer, både for gymnasterne, forældrene og instruktørerne.
Vi er en forening, som kombinerer moderne træningskultur med traditionel dansk foreningskultur. Vi er ikke som et moderne træningscenter, som netop ikke er et eksempel på den danske foreningskultur.

Det betyder bl.a. at vi forventer at alle passer godt på hinanden, optræder som gode kammerater, samarbejder om fælles mål og udvikler sig både som hold og individuel gymnast. Det betyder også at vi forventer at både instruktører og forældre forstår vigtigheden af den frivillige foreningskultur. Vi kan som forældre ikke “bare” betale sig fra alt og som instruktør forvente at få betaling for alt.

Frivilligheden er en af vores grundpiller i TeamGym Bellinge. Den vil vi gerne sikre med disse forventninger til os alle: