Foreningsnyt

DJURS SOMMERLAND TOUR 2024


TUREN ER DESVÆRRE UDSOLG

TEAMGYM BELLINGE inviterer igen alle aktive gymnaster (o/5 år) og instruktører til en rigtig fed foreningstur til DJURS SOMMERLAND den 16. juni 2024 (08.00 – 19.00).

Søndag den 16. juni 2024 drager vi alle afsted til Djurs Sommerland i bus fra Bellinge Idrætscenter kl. 08.00. Vi forventer at ankomme Djurs Sommerland ca. kl. 10.30, hvorefter vi skal hygge os i parken frem til kl. ca. 16.30. Herefter går turen retur til Bellinge Idrætscenter med forventet ankomst ca. kl. 19.00.
En række af vores instruktører er også gymnaster, hvorfor det på de mindste hold (Nano og Micro) nok bliver nødvendigt at få lidt hjælp fra forældre i.f.m. turen (Hvis du som forælder vil hjælpe, så meld dig på via vores hjemmeside. TGB betaler dine udgifter til turen).


TODDLERS
Denne tur udbydes desværre ikke til vores TODDLERS, da vi anser holdets gymnaster til at være for små til sådan en lang tur.

NANO
På Nanoholdene forsøger vi – med hjælp fra forældrene – at arrangeres med fx. 4 – 5 piger pr. voksen (eller hvad der aftales indbyrdes). Instruktørerne på dette hold vil kun i et mindre omfang være tilknyttet holdet (afhængig af instruktørtilmeldinger). Vi beder derfor de forældre som kan byde ind, om at tilmelde sig som hjælper (her under).

MICRO
På Microholdene kan vi også nok kun i bergænset omfang stille med tilstrækkeligt med instruktører, så der bliver brug for lidt forældredeltagelse her også. Vi har tidligere arrangeret med fx. 4 – 5 micropiger pr. instruktør/voksen, så behovet bliver nok omkring 6 instruktører/voksne. Igen, hvis du vil byde ind, så tilmeld dig som hjælper.

JUNIOR & AERIAL SILKS
På disse hold vil der være en instruktør tilknyttet, men vi forventer at gymnasterne primært vil kunne passe sig selv på turen (uden forældre).

SENIOR
TGO sørger for sig selv på hele turen.

INSTRUKTØRER
Foreningen betaler transport og entre, hvis du deltager som instruktør med ansvar for en gruppe.
Såfremt du deltager som gymnast, betaler du for deltagelse som alle andre gymnaster.

ØKONOMI
TeamGym Bellinge betaler udgiften til transport (bus) for alle samt udgifterne til hjælpere og instruktører.
Alle deltagende gymnaster betaler 350,00 kr. pr. person, som dækker entre samt fællesudgifter – brug betalingslink i bunden.

BEMÆRK
Turen er en foreningstur og der kan derfor ikke blive deltagelse af søskende og øvrig familie i vores bus, men I er dog velkommen til at kigge forbi Djurs Sommerland samme dag. Det ville være ønskeligt, hvis gymnasterne oplever dagen sammen med sine holdkammerater og ikke nødvendigvis med familien (ikke et krav).

VI HAR LUKKET FOR TILMELDING ved 70 pladser. (Alle øvrige vil komme på en venteliste. Hvis der skulle opstå afbud, vil vi udbyde pladserne). Det samme gælder ved forælder- og instruktørdeltagelse.
Tilmelding & Betaling (LUKKET):

You Might Also Like