Foreningsnyt

NY MULTIHAL PÅ ÅDALSKOLEN

DEN NYE MULTIHAL PÅ ÅDALSKOLEN NÆRMER SIG (LANGSOMT, MEN SIKKERT) EN ÅBNINGSDAG. BYGGERIET ER DESVÆRRE BLEVET RAMT AF MANGE STORE OG SMÅ UDFORDRINGER, SOM HAR FORSINKET BYGGERIET EN LANG RÆKKE UGER.

Sidste år kunne vi med glæde berette historien om opførelse af en ny Multihal på Ådalskolen i Bellinge. Et helt unikt samarbejde mellem Ådalskolen, Bellinge Gymnasterne, Bellinge IF og TeamGym Bellinge, gjorde det muligt at inkluderer en sektion med springgrave og stortrampoliner til hallen.

Forventningerne var at hallen ville stå klar til brug 01. december 2023, men en række udfordringer med grundvand forsinkede byggeriet. Samtidig har Danmark oplevet endnu flere problemer med overfladevand, på grund af voldsomt nedbør i efteråret og vinteren, som også påvirkede byggeriet. Betongulvet i hallen skulle være helt tørt, inden der blev lagt trægulv ovenpå.

Hallen er nu næsten færdig indvendigt, nu afventer vi den endelige montering af hæve/sænke grave samt stortrampoliner. Dette arbejde blev afbrudt, da der skulle lægges gulv i hallen, men forventes påbegyndt igen i uge 6.

Når grave er monteret og der foreligger en ibrugtagningstilladelse (lovpligtig), vil der blive åbnet for træninger i den nye hal – uha vi glæder os. Forventningerne er lige nu en opstart efter vinterferien (onsdag i uge 8).

Der er foreløbigt planlagt træninger for TGB holdene:
– Onsdage 16.00 – 17.30 ( Micro Drenge)
– Torsdage 16.00 – 20.20 (Nano Piger og Junior Piger)

Her er lidt billeder fra hallen, så alle kan danne sig et indtryk af hvordan forløbet er gået og den færdige version bliver.

You Might Also Like