Foreningsnyt Hold

Tirsdags Damer (+ 18)

Tirsdags Damer

Hejsa alle derude – Vi starter et nyt hold for dig, der vil være med til at danse, svinge, grine og udvikle sig i andres selskab. Vi skal lave rytme i langebaner, udforske kroppens ukendte bevægelser og nok i ny og næ spise lidt kage. Sammen skal vi skabe mål og forventninger til hinanden, så vi kan få et fantastisk trænings rum. Om end du er danser, gymnast, ex-TeamGym’er eller bare er vild med bevæge kroppen – så tag et kig forbi til nogle træninger.

Holdet er tænkt som et træningshold og træner i Bellinge Idrætscenter, Sædekildegårdvej 4 – 8 Odense SV, hver tirsdag 19.30 – 21.00 under ledelse af Louise Stentoft Rasmussen. Vi tilknytter endvidere en række gæsteinstruktører og du er også velkommen til at byde ind, hvis du har ideer og lysten til at være på.

Vi glæder os meget til at se dig til vores første træning, tirsdag den 06. september 2022 (tag endelig en veninde eller flere med). Der er en gratis prøvetræning for alle.

Tilmelding og yderligere info.

P.S. Hvis du også har mod på at springe lidt, så dækker dit kontingent også vores åbne fredagstræninger i Odense Idrætshal springcenter.

You Might Also Like