Foreningsnyt

Sæson 2022 – 2023 er klar

Så er den nye sæson 2022 – 2023 klar til præsentation. For alle konkurrencehold er programmet nu helt på plads.
Aerial Silks præsenterer også en meget spændende sæson med hele 5 udbudte (og næsten allerede besatte) hold.
Den officielle opstart bliver onsdag den 31. august 2022, men mange hold tyvstarter dog lidt tidligere, så hold øje med mails, Facebook og hjemmesiden.
SIDSTE NYT:
Tirsdags Damer (+18 år) hver tirsdag 19.30 – 21.00 i Bellinge Idrætscenter (læs mere i næste opslag)

Vi har denne sæson valgt at nedlægge vores iJump hold om mandagen, for at give bedre plads til vores fælles senioroverbygning TeamGym Odense. TGO er igen klar til en spændende sæson, hvor der bl.a. er kvalifikation til de Nordiske Mesterskaber i TeamGym. Holdene fortsætter med stort set med uændret instruktørteam.

Vores TODDLERS fortsætter deres træninger om onsdagen (dog med start 16.45) under kyndig ledelse af vores mangeårige seniorgymnaster Cecilie Hovmøller Tinglef og Rikke Balle Jørgensen samt deres dygtige team.

På de yngste konkurrencehold (NANO og MICRO) har vi lavet en stærk opdatering på instruktørsiden. På NANO Piger skal vi byde velkommen til Monique Vogt, som selv har været igennem alle hold som gymnast og senere også som instruktør. Monique har meldt sig klar til at lede rytmedele på vores Nano hold, sammen med et meget stærkt team. På springsiden er det Jens-Ole H. Poulsen der bliver ansvarlig (ham kender de fleste nok fra vores Gym Camps og som mangeårig instruktør på Mini og iJump).
På MICRO har vi også sammensat et meget stærkt team, som skal løfte holdet endnu videre. Velkommen til Nadia Skovbo (Junior) og Casper Gleerup (Junior og TGO) samt til Sebastian Frisdahl (tilbage fra “orlov”, men tidligere Junior instruktør). Nadia tager sig af rytmen sammen med Amalie Lauenborg og deres nye “lærling” Anne Bollesen. Casper, Sebastian, Frederik, Nina og Julie varetager springtræningerne søndage og nu også mandage, under kyndig ledelse af Christoffer König.

Tilmeldingen til vores MINI piger de sidste år, har desværre været gjort det vanskelig at stille hold. Derfor er Miniafdelingen i år lagt sammen med JUNIOR og de træner sammen tre gange ugentligt. Juniorpigerne træner i år spring skiftevis på Berns og i Odense. Instruktørteamet på JUNIOR har måtte sige farvel til enkelte af vores erfarende instruktører, som enten er blevet færdige med deres uddannelser eller nu skal varetage andre hold. Vi har dog fortsat den sædvanlige faste stamme af instruktører, som i år bliver anført af Frederik Abildskov (Joachim er blevet tildelt et ½ års orlov, hvor han skal til Oslo Turn og dygtiggøre sig yderligere – han vender stærkt tilbage i 2, halvdel af sæsonen). Der bliver bl.a. tilgang af vores egen Louise Stentoft Rasmussen (som er tilbage efter et par sæsoners orlov) og skal hjælpe Simon Heinsen med rytme samt den nye springinstruktør Frede Kodal.

Den endelige oversigt over instruktører kan ses på de enkelte hold eller i menuen “INSTRUKTØRER”.

Vi glæder os MEGET til at byde alle vores gymnaster velkommen til en ny sæson og håber selvfølgelig på at der også kommer nogle nye gymnaster ind på vores hold.

You Might Also Like