Foreningsnyt

NY GYMNASTIKHAL I BELLINGE

TeamGym Bellinge kan i samarbejde med Bellinges to andre gymnastikforeninger (Bellinge IF og Bellinge Gymnasterne) og Ådalskolen – Fangel Friskole præsentere et helt nyt projekt om opførelse af en sprit ny multihal med faciliteter til springgymnastik.

Efter mange års planlægning og forsøg på at få en tilbygning til Bellinge Idrætscenter, ændrede projektet for et par år siden karakter. I samarbejde med Ådalskolen – Fangel Friskole ser et helt nyt projekt nu lyset.
De tre gymnastikforeninger havde en del penge på kontoen til byggeriet, men slet ikke nok. Samarbejdet med Ådalskolen betyder nu, at de bygger hallen og gymnastikforeningerne betaler for indretning og redskaber.

Byggeriet, som indledes i foråret, forventes at stå færdig tæt på efterårsferien 2023. Den nye multihal bliver tæt på 800 m2 stor og indrettes med to hæve/sænke springgrave (en enkelt og en dobbelt) samt to nedgravede stortrampoliner.
Der vil være en masse nye redskaber i hallen bl.a. flere airtracks, mini-trampoliner samt lyd- og videoanlæg.

Foreningerne har fordelt haltiderne i hverdagen i tidsrummet 16.00 – 22.00 og weekends kan lejes efter behov. Der bliver sandsynligvis også plads til flere foreninger og weekendophold for interne og eksterne foreninger.

For TeamGym Bellinge betyder den nye hal, at foreningen vil kunne samle flere af vores nuværende hold i Bellinge, frem for at skulle søge andre steder hen på Fyn, for at få nok træningstider. TGB vil da heller ikke udelukke, at der måske kan lukkes op for drengegymnastik i fremtiden.

Vi har mange at takke for dette projekt er blevet muligt. Specielt Ådalskolen, Odense Kommune og de tre gymnastikforeninger har gjort en kæmpe indsats. En stor tak skal også lyde til Bo Busk (Ådalskolen) for initiativet til projektet med Ådalskolen og foreningerne samt Jonas Bolvig (Tidligere formand i Bellinge Gymnasterne) og Torben Greve (Tidligere formand i BIF), som i sin tid skaffede fondsmidler til projektet ved Bellinge Idrætscenter.

You Might Also Like