Foreningsnyt

DJURS SOMMERLAND TOUR 2023


TEAMGYM BELLINGE inviterer igen alle aktive gymnaster og instruktører til en rigtig fed foreningstur til DJURS SOMMERLAND den 18. juni 2023 (08.00 – 19.00).

Søndag den 18. juni 2023 drager vi alle afsted til Djurs Sommerland i bus/busser fra Bellinge Idrætscenter kl. 08.00. Vi forventer at ankomme Djurs Sommerland ca. kl. 10.00, hvorefter vi skal hygge os i parken frem til kl. ca. 17.00, hvorefter ture går retur til Bellinge Idrætscenter med forventet ankomst ca. kl. 19.00.
En række af vores instruktører er også gymnaster, hvorfor det på de mindste hold (Nano og Micro) nok bliver nødvendigt at få hjælp fra forældre i.f.m. turen. Toddlers SKAL have forældre med, hvis de deltager.

TODDLERS
På vores Toddlerhold bliver det nødvendigt med 1-1 forældre/barn, således den enkelte forældre selv sørger for sit eget barn under hele turen. Vores instruktører (unge juniorpiger) kan ikke stå med ansvaret for denne gruppe.

NANO
På Nanoholdene beder vi forældrene aftale indbyrdes hvordan det kan arrangeres med fx. 3 – 4 piger pr. voksen (eller hvad der aftales indbyrdes). Instruktørerne på dette hold vil kun i et mindre omfang være tilknyttet holdet (afhængig af instruktørtilmeldinger). Vi beder derfor forældregruppen aftale indbyrdes og med Jens-Ole, hvordan pigerne kan opdeles i små grupper under opsyn af en voksen (eller to).

MICRO
På Microholdene kan vi også kun i bergænset omfang stille med tilstrækkeligt med instruktører, så der bliver brug for lidt forældredeltagelse her også. Vi har tidligere arrangeret med fx. 4 – 5 micropiger pr. instruktør/voksen så behovet bliver omkring 6 instruktører/voksne. Vi beder derfor forældregruppen tage kontakt til instruktørerne (Christoffer), for at aftale det endelig behov.

JUNIOR & AERIAL SILKS
På disse hold vil der være en instruktør tilknyttet, men vi forventer fortsat at gymnasterne primært vil kunne passe sig selv på turen (uden forældre).

SENIOR
TGO sørger for sig selv på hele turen.

INSTRUKTØRER
Foreningen betaler transport og entre, hvis du deltager som instruktør med ansvar for en gruppe.
Såfremt du deltager som gymnast, betaler du for deltagelse som alle andre gymnaster.

ØKONOMI
TeamGym Bellinge betaler udgiften til transport (bus) for alle.
Alle gymnaster betaler 350,00 kr. pr. person, som dækker entre samt fællesudgifter – brug betalingslink i bunden.
Forældre betaler kun for indgang 280,00 kr. pr. voksen som har ansvar for andre eller egne børn (Toddlers, Nano og Micro). Forældrebetaling via Mobile Pay på dagen. Forældre tilmelder via denne mail: or@teamgymbellinge.dk

TEAMGYM BELLINGE BETALER FOR TRANSPORTEN FOR ALLE.

BEMÆRK
Turen er en foreningstur og der kan derfor ikke blive deltagelse af søskende og øvrig familie.

Vi får lavet en fælles T-shirt til alle deltagere, så vi kan se hvem der er en del af TGB (kun gymnaster og instruktører).
Størrelse skal bestilles via de enkelte holds Facebook sider hurtigst muligt.

Tilmeldingen er nu LUKKET

VED EFTERTILMELDING KONTAKT 29623825 (Ole Rasmussen) – så ser vi om der er ledige pladser
Tilmelding & Betaling:

You Might Also Like