Foreningsnyt

Opdaterede COVID-19 foranstaltninger

COVID-19 forholdsregler
Odense Idrætspark

Indgang/udgang til Gymnastikhallen foregår via P-pladsen på Møllemarksvej (ved Odense Ishockey Stadion). Der er KUN adgang til hallerne for instruktører og gymnaster (Forældre må ikke opholde sig i hallerne). Alle der opholder sig i Odense Idrætsparks lokaler SKAL bære mundbind, når de ikke træner gymnastik (gælder ikke unge under 12 år).

Gymnasterne skal møde omklædt og der kan ikke tages bad i hallerne. WC vil være åbent for brug.

Gymnasterne mødes af deres instruktører ved indgangen 5 – 10 minutter før træning. Alle går samlet ind, med mindre vejret er dårligt. Der skal ved indgang til hallen sprittes hænder ved stander der er opsat.

Overtøj, sko og tasker stilles i garderoben ved Gymnastikhallen (eller indledningsvis i Kombi hallen, hvis der opvarmes der).

Inden adgang til Gymnastikhallen, sprittes fødder og hænder af (De samme hvis der besøges WC under træningen).

Træningen slutter 15 minutter tidligere, så der kan klargøres til de næste hold i hallen. Alle Gymnaster forlader hallen, mens kontaktpunkter rengøres af instruktørerne.

TeamGym Bellinge sørger for sprit til hænder og fødder.

COVID-19 forholdsregler
Bernstorffsminde Efterskole

Gymnasterne skal møde omklædt og der kan ikke tages bad i hallerne. WC i omklædningsrum vil være åbent for brug.

Opvarmning for MINI foregår i Dansesalen (17.30 – 18.10). Opvarmning for JUNIOR foregår på rytmegulvet i det store springcenter. Dansesalen aftørres på kontaktflader efter opvarmning (Evt. forældrehjælp)

Gymnasterne (MINI) har adgang til Dansesalen 5 – 10 minutter før hver træning.

Forældre må opholde sig på balkonen i SPRINGCENTERET under hele træningen (også opvarmning) og benytte WC i omklædningsrummene. Forældre må IKKE bevæge sig ind på skolens øvrige områder. Der skal under ophold på skolen bæres MUNDBIND når man IKKE træner gymnastik (Dog ikke for unge under 12 år), dette gælder også alle forældre som kigger på. Forsamlingsforbuddet på 10 voksne gælder ikke når man sidder på balkon (Så længe man sidder ned og alle har retning mod hallen). Husk der skal aftørres på kontaktflader på Balkon også (Evt. Forældrehjælp).

Alle skal så vidt muligt undgå kontakt med elever på Efterskolen.

Fitnessmaskinerne må ikke benyttes af forældre eller gymnaster.

Overtøj, sko og tasker stilles i Springcenteret (eller indledningsvis i Dansesalen, hvis der opvarmes der).

Inden adgang til Springcenteret, sprittes fødder og hænder af (De samme hvis der besøges WC under træningen).

Efter træningen (som kan slutte lidt tidligere) skal der klargøres til de næste hold i hallen. Alle Gymnaster forlader hallen, mens kontaktpunkter rengøres af instruktørerne og Kold-Tåge maskinen benyttes til afdampning af sårbare redskaber.

TeamGym Bellinge sørger for sprit til hænder og fødder.

COVID-19 forholdsregler
Bellinge Idrætscenter

Indgang/udgang til Gymnastikhallen og Kantinen vil kunne foregå 5 – 10 min før træningstid (start og Slut). På øvrige tidspunkter vil ydredøren desværre nu være låst. Der er KUN adgang til hallen/Kantinen/Spejlsalen for instruktører og gymnaster (Forældre må ikke opholde sig der, men henvises til vores Klublokaler eller mødelokalet som kan låses op af instruktøren – MAX 10 PERSONER I ET LOKALE). Alle der opholder sig i Bellinge Idrætscenters lokaler SKAL bære mundbind, når de ikke træner gymnastik (gælder ikke unge under 12 år). Ophold på gangen er IKKE tilladt.

Gymnasterne skal møde omklædt og der kan ikke tages bad i hallerne. WC vil være åbent for brug.

Gymnasterne møder deres instruktører i lokalerne (Hal, Kantine eller Spejlsal) og indgangen vil typisk være åben 5 – 10 minutter før træning start og slut. Der skal ved indgang til lokalerne sprittes hænder ved den stander der er opsat.

Overtøj, sko og tasker må stilles i det lokale hvor gymnasterne træner ´´(INGEN udendørssko i hallen).

Inden adgang til lokalerne, sprittes fødder og hænder af (De samme hvis der besøges WC under træningen).

Træningen slutter sår der ikke opstår overlap mellem holdene, så der kan klargøres til de næste hold i hallen (Redskaber rengøres hvis muligt). Alle Gymnaster forlader hallen, mens kontaktpunkter rengøres af instruktørerne.

TeamGym Bellinge sørger for sprit til hænder og fødder.

You Might Also Like