Foreningsnyt

DJURS SOMMERLAND TOUR 2022

TEAMGYM BELLINGE inviterer alle aktive gymnaster og instruktører til en rigtig foreningstur til DJURS SOMMERLAND den 19. juni 2022 (08.00 – 19.00).

Søndag den 19. juni 2022 drager vi alle afsted til Djurs Sommerland i bus fra Bellinge Idrætscenter kl. 08.00. Vi forventer at ankomme Djurs Sommerland ca. kl. 10.00, hvorefter vi skal hygge os i parken frem til kl. ca. 17.00, hvorefter ture går retur til Bellinge Idrætscenter med forventet ankomst ca. kl. 19.00.
En række af vores instruktører er også gymnaster, hvorfor det på de mindste hold (Toddlers, Nano og Micro) bliver nødvendigt at få hjælp fra forældre i.f.m. turen.

TODDLERS
På vores Toddlerhold bliver det nødvendigt med 1-1 forældre/barn, således den enkelte forældre selv sørger for sit eget barn under hele turen. Vores instruktører (unge juniorpiger) kan ikke stå med ansvaret for denne gruppe.

NANO og MICRO
På hhv. Nano og Microholdene beder vi forældrene aftale indbyrdes hvordan det kan arrangeres med fx. 3 – 4 piger pr. voksen (eller hvad der aftales indbyrdes). Instruktørerne på dette hold vil kun i et mindre omfang være tilknyttet holdet (afhængig af instruktørtilmeldinger). Vi beder derfor forældregruppen aftale indbyrdes hvordan pigerne kan opdeles i små grupper under opsyn af en voksen (eller to).

MINI, JUNIOR & AERIAL SILKS
På disse hold vil der være en instruktør tilknyttet, men vi forventer fortsat at gymnasterne primært vil kunne passe sig selv på turen (uden forældre), men forældre er velkommen til at aftale andet indbyrdes.

SENIOR
TGO og iJump sørger for sig selv på hele turen.

ØKONOMI
TeamGym Bellinge betaler udgiften til transport (bus) for alle.
Gymnaster betaler 350,00 kr. pr. person, som dækker entre samt fællesudgifter – brug betalingslink i bunden.
Forældre betaler kun for indgang 270,00 kr. pr. voksen som har ansvar for andre eller egne børn (Toddlers, Nano og Micro). Forældrebetaling via Mobile Pay på dagen. Forældre tilmelder via denne mail: or@teamgymbellinge.dk

BEMÆRK
Turen er en foreningstur og der kan derfor ikke blive deltagelse af søskende og øvrig familie.

Vi får lavet en fælles T-shirt til alle deltagere, så vi kan se hvem der er en del af TGB (kun gymnaster og instruktører).
Størrelse skal bestilles via de enkelte Hold Facebook sider hurtigst muligt.

Tilmeldingsfrist den 10. juni 2022 (Meget gerne hurtigere)

TILMELDINGEN ER NU LUKKET – VED EFTERTILMELDING KONTAKT 29623825 (Ole Rasmussen)
Tilmelding & Betaling:

You Might Also Like